Om oss

Siden oppstart november 2004 og frem til desember 2015 har vi solgt over 3000 nye og brukte biler. Vi jobber hver dag for å nå vår visjon Fornøyde bileiere.

1. September 2016 ble bilsenteret også stolt leverandør av den sterke merkevaren Citroen. Vi betjener her salg, service og reparasjoner av alle Citroen sine person og varebiler.

Vi har gjennom årene blitt tildelt en rekke priser fra inn og utland, for vårt arbeid : Av Kia Norge er vi kåret til årets KIA forhandler 2011 og 2013 og service prisen I 2014 , Vi ble av Kia Europa kåret til European Dealer I 2007 og av Kia Korea og Europa mottok vi WORLD PLATINUM DEALER AWARD i 2012!

Lokalt og det som er det viktigste for oss er vi tildelt Service prisen I Nes for 2014 og I 2015 ble vi tildelt prisen for beste bedrift I Nes . Vi er ytterst ydmyke for alle våre priser og retter en stor takk til våre ansatte og ikke minst våre kunder som gjør dette mulig.

Bilsenteret r2 as sponser mange lokale idrettslag , hvert år bruker vi opp mot 100.000 kroner lokalt , vi mener det er viktig å støtte breddeidretten, og på den måten får mange av de som handler med oss, en del av det tilbake til sitt idrettslag.

Bilsenteret r2 as er i dag en betydelig aktør innen service og salg av nye person og varebiler i Nes Kommune, og det skal vi fortsette å jobbe målrettet for å kunne være i mange år fremover.

VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG BILPRAT