KIA Stonic – En spennende liten SUV

26. februar 2018 /

 

KIA Stonic er SUV’en som er perfekt for de voksne, aktive og moderne, sier Tom Rune Hansen. Ser du etter en spennende, lettkjørt, men ikke altfor stor SUV, bør du prøve denne!

Les mer

Bilsenteret R2 – Årets servicemarkedsbedrift i KIA

15. februar 2018 /

For Stian Granli (t.h.) og resten av teamet hos Bilsenteret R2 handler det daglig om å yte god kundeservice. Her er Stian sammen med kunde Håvard Munkelien.

Konkurransen om å bli årets servicemarkedsforhandler er stor i KIA-kjeden. Av i alt 65 KIA-forhandlere i Norge ble verkstedet hos Bilsenteret R2 nylig kåret til årets beste for 2017. Denne prisen mottok de også i 2016 og 2014.

Les mer

KIA Niro Electric – den nye super-elbilen

2. februar 2018 /

KIA Niro Electric er vist frem, og kommer til Norge mot slutten av året. – KIA Niro Electric har meget høyt utstyrsnivå og selvfølgelig, Norges beste nybilgaranti på hele 7 år, sier Thorolf Rudolfsen. Mot et lite reservasjonsgebyr kan du reservere/bestille bilen allerede nå.

Les mer

Citroën C3 Aircross – en bil du vil trives i

19. januar 2018 /
Thorolf Rudolfsen, daglig leder hos Bilsenteret R2.

Thorolf Rudolfsen trives i førersetet på Citroen C3 Aircross.

– Nå er Citroën C3 Aircross lansert og på plass hos oss. Denne har vi ventet på, for lovordene har vært mange.

Les mer

Genuint opptatt av service og god kundebehandling

11. desember 2017 /

Thorolf Rudolfsen

Medeier og daglig leder i Bilsenteret R2,Thorolf Rudolfsen.Thorolf Rudolfsen begynte allerede som 23-åring som bilselger hos Bilsenteret R2. Salgsprat har vært en del av oppveksten og noe som tidlig begynte å trigge han. Etter bare 8 år som bilselger ble han «gjort» til daglig leder, i en alder av 31 år.

Les mer

Rengjør AC-anlegget – få bedre inneklima i bilen

8. desember 2017 /
Stian Granli

Kundebehandler og garantiansvarlig, Stian Granli, anbefaler å ta en MIST behandling på klimaanlegget i bilen.

Visste du at muggsoppen stortrives i bilens AC-anlegg? Hodepine og luftveisproblemer etter kjøreturen kan tyde på at det er på høy tid med en grundig rengjøring. Med vår Mist-behandling garanterer vi deg et sunt og godt inneklima i bilen, sier Stian Granli, vår kundemottaker.

Les mer

Historien om Bilsenteret R2

29. november 2017 /

 

Etter 24 år i bilbransjen som selger, markedsfører og leder, solgte Steinar Rudolfsen seg ut i bilforretningen han var medeier i på Kongsvinger. Planen var å fortsette med noe annet enn bil. Da han fikk tilbud om å kjøpe bilforretningen på Herbergåsen, var han likevel ikke i tvil – han ville fortsette i bransjen. Dermed ble det til at han fortsatte med bilsalg noen år til. – Jeg kjente bilforretningen godt og så raskt potensialet i både butikken og de ansatte, sier Steinar Rudolfsen.

Les mer

TRENGER DU HJELP TIL Å FINNE EN BIL?

Ta kontakt med oss