Nye biler

Kia Niro
Kia Niro
Kia Soul EV
Kia Soul EV
Kia Sportage
Kia Sportage
Kia Sorento
Kia Sorento
Kia Ceed SW
Kia Ceed SW
Kia Ceed 5dørs
Kia Ceed 5dørs
Kia Optima SW
Kia Optima SW
Les mer om våre KIA modeller ved å klikke deg inn på linkene under.
Vi er også stolt forhander av CITROËN, mer informasjon om modellene kommer snart.

Helt nye Kia Niro Plug in Hybrid. Fra kr 292.900

Niro kommer med ladbar hybrid drivlinje, og elektrisk rekkevidde blir på hele 58 kilometer. Da kan du fint kjøre de daglige småturene kun ved å benytte strøm. Skal du kjøre lengre tar bensimotoren over - det er det som er som fint med ladbare hybrider!

Niro har de praktiske egenskapene til en crossover, med høy sittestilling og tøff design. Lang akselavstand sikrer god innvendig plass, og batteripakken er plassert under gulvet i bagasjerommet og baksetet, og har minimal effekt på kabinplassen. Bagasjerommet er på 324 liter. Niro er full av utstyr, og kan trekke tilhenger på opp til 1300 kg.

Niro Plug-in Hybrid har en effektiv 1.6 ltr. bensinmotor, og en 8.9 kWh lithium-polymer batteripakke som kombineres med en kraftig 44.5 kW elektrisk motor. Elektrisk rekkevidde er 58 kilometer, og CO2-utslipp på 29 g/km. (kombinert, New European Driving Cycle).

Helt nye - Kia Niro Hybrid.
 Fra utrolige 272.900,-
Her har vi vårt nyeste tilskuddet til Kia. Vår helt nye hybrid Kia Niro. Dette er en utrolig fin hybrid i en helt ny utforming.
Dette er en HUV ( hybrid utility vehicle). Denne bilen har god plass innvendig og god bakke klaring. Blandet forbruk er på 0,38L. Alle modellene blir levert med automat som standard.

Nye Kia Optima SW PHEV, fra kr 392.900

Avansert nytenkning om effektivitet har gitt økt rekkevidde ved elektrisk drift i forhold til regulær plug-in-hybrid teknologi. Kombinasjonen av bensin- og elmotor gir ikke bare miljøbevist og komfortabel fremdrift, det gir også et befriende enkelt vedlikehold med Kias 7-års garanti inkludert batteriet. Kombinasjonen av 2.0 GDi-motoren og den elektriske motoren tar deg effektivt dit du vil. Det er lett å sette pris på den samlede effekten på 205 hestekrefter og det store batteriet som gir en rekkevidde på hele 62 kilometer. Det er rett og slett best i klassen.

Nye Kia Optima Stasjonsvogn er alt annet enn beskjeden på øynene, det sørger de dynamiske linjene og den kraftfulle fronten for. Dessuten er hensynet til miljøet gjort synlig gjennom de blå detaljene i fronten og på sideskjørtene, samt de energieffektive LED-lampene. Aktive luftspjeld og 17-toms lettmetallfelger bidrar til et stilig og aerodynamisk uttrykk.

Slående design gjør mer enn å blende øynene, det romslige og påkostede interiøret i nye Kia Optima Stasjonsvogn sørger for en innbydende atmosfære for alle sansene. Det informative displayet og de komfortable skinnsetene utfordrer deg til å sette nye mål.

Nye OPTIMA SW - Endelig her! Fra kr. 342.900,-

Nå er den endelig her! Denne bilen sier alt. .
En bil i stasjonsvognklassen som har et design som er ettertraktet og luksuriøst med masse plass, Her har du luksus i hverdagen. Denne får du med en 1.7CRDI 141hk automat og manuell
Med utstyr som ventilerte seter, oppvarmet ratt, led lys, adaptiv cruise kontroll, lane keeping assist system (LKAS), Automatisk nødbrems (AEB).

Les mer om KIA OPTIMA SW her >>

Elektrisk klassevinner!

NÅ MED ØKT REKKEVIDDE PÅ 2018 MODELLER!

Nye Soul EV fra kr 227.100,-

Møt Kia Soul Electric, den første helelektriske nullutslippsbilen fra Kia. Soul Electric har det lille ekstra. Med eksklusiv og frisk styling, LED-kjørelys og iøynefallende front- og baklykter inntar du veien med stil.

Effektivitet er nær hjertet av Soul Electric. Bilen sparer strøm eller lader batteriene med en rekke systemer for å oppnå maksimal rekkevidde. Du kan programmere bilen til å forvarme mens den lader, noe som forlenger kjørelengden på kalde vinterdager.

I Kia Soul Electric opplever du ren kjøreglede. Den effektive motoren har høy effekt og høyt dreiemoment, imponerende akselerasjon fra 0 til 100 km/t og en topphastighet på 145 km/t. Med en rekkevidde på inntil 250 km og null CO2-utslipp er den dessuten et smart og miljøvennlig valg. Smidige kjøreegenskaper, lavt tyngdepunkt og minimal kjørestøy sørger for fremragende stabilitet og kjørekomfort.

Les mer om KIA SOUL EV her >>

Nye Kia Stonic kommer til høsten. BE PREPARED!

Mye utstyr og best garanti

De utvendige målene er kompakte, men interiøret skal være godt utnyttet for å gi best mulig plass for fører og passasjerer. Bagasjerommet er på 352 liter og har gulv som kan justeres i to høyder.

Det er benyttet 51 prosent høyfast stål i karosseriet. Stonic leveres med et utvalg av Kias førerassisterende systemer, blant annet automatisk nødbremsesystem med fotgjengergodkjenning og kollisjonvarsel, blindsonevarsling med varsel for kryssende trafikk bak og filskiftvarsling. Fjernlysassistent samt varsel til fører om man er uoppmerksom eller søvnig, øker sikkerheten ytterligere.

Som alle Kias modeller selges Stonic med garanti på 7 år / 150.000 km. Prisene er ikke klare ennå, men det er grunn til å vente at de blir gunstige sammenlignet med konkurrentene.

HELT NYE - KIA SPORTAGE!!

 Fra utrolige 297.900,-
Denne blir produsert som både 2 og 4-hjulstrekk.
4WD koster fra 432.900,-
Denne bilen har tatt Verden med storm! Helt siden lanseringen i November 2010 så har det vært stor etterspørsel etter denne bilen! Nå er den på nye plass ,vi lover mindre støy og bedre seter! Bilen har også blitt krasjtestet å slo Volvo rett ned i støvlene å ble en av de sikreste SUV'ene som noen gang har vært med i Euro NCAP!!
7 Års garanti er standard på alle Kia modeller!!!

Les mer om KIA SPORAGE her >>

Nye Kia Rio fra kr 197.900

Nye Kia Rio har en tøff design, og er mer sportslig enn noensinne. Aerodynamiske linjer og lekre konturer gir bilen et skarpt utseende. Legg merke til "tigernesegrillen", som er smalere og lengre, nye 15" lettmetallfelger og lys sterke LED kjørelys, samt Bi-LED hovedlys.


Interiøret i nye Rio er lekkert og moderne. Fra myke materialer og ergonomiske framseter, til den førerorienterte cockpiten med sportslige detaljer. Rio er fylt med avansert teknologi og detaljer som gjør kjøreturen behagelig

I tillegg til å være sikker, har nye Rio enda bedre kjøreegenskaper. Det er gjort en rekke forbedringer på chassis og oppheng, og Kias utviklingsteam har hatt fokus på større kjøreglede med mer direkte respons, samtidig som komforten er forbedret

KIA CEE´D Har blitt tøffere enn noen gang.

 Nå fra bare kr 232.900,-
3 Dørs - 5 Dørs - Stasjonsvogn

Bilen har fått et bunnsolid tøft ratt med hele 20 knapper som er som støpt i dine hender. Den har et filskiftevarsler system som hjelper deg å holde deg på veien, nye Frontlykter og baklykter med LED og ikke minst nye Adaptive Xenonlys for bedre sikt. Med Flex Steer kan du velge mellom Sport, Normal eller Comfort på servostyringen. Nå er det ikke bare Sportage som lukeparkerer av seg selv. - Det gjør nemlig Nye Kia Cee´d også!! Bilen har fått nye motorer med mindre Co2 utslipp og en behagelig 6 trinns manuell og 6 Automat girkasse. Det er nyutviklet en Dobbelclutch automatkasse med 6 Trinn å få på 1.6GDI! Les mer om KIA CEE´D her >>

Nye Kia Picanto 4 seter fra kr 162.900

Lanseringstilbud!

Kjøp Picanto innen 31. august og få 7'' navigasjon med trykkskjerm, Apple Carplay, 7 års kartoppdatering, ryggekamera og oppvarmet ratt inkludert i prisen.

Nye Picanto har dristigere linjer og et tøffere utseende enn utgående modell. Lengre akselavstand (15 mm) flytter hjulene ut og gir en selvsikker fremtoning, heter det i meldingen.

Nye Picanto har en sprekere fargepalett enn før, og kunder kan velge mellom 11 farger.

Les mer om Kia Picanto her >>

Stor SUV - Kia Sorento

 Sorento fra 594.400,-

Varebil fra 444.400,-

Utformingen av kupeen gjør at du umiddelbart føler deg velkommen. Her er føreren i sentrum og de buede linjene svinger seg over dashbordet til luftventilene og den elegante dørdekoren. Myke materialer av høy kvalitet og de karakteristiske innfatningene i satinert krom understreker den ergonomiske designen. Dette er et sted å føle seg vel.

Det er ingen tvil om at en SUV nyter en del respekt for dimensjonene og den robuste fremtoningen. Men størrelse er ikke alt. Hvis du ser nøyere på nye Sorento, vil du oppdage at her er det lagt vekt på detaljer og kvalitet. Denne SUV-en er med andre ord den perfekte kombinasjonen av iøynefallende design og fremragende teknologi fra Kia.

Ingen er like. Med elektrisk justering av førersetet og 4-veis korsryggstøtte kan du enkelt finne den sitteposisjonen som er riktig for deg. Andre seterad kan skyves 270 mm, slik at det blir enkel tilgang til tredje seterad

Les mer om KIA SORENTO her >>